Toate cluburile

Adresa: Sat Ciofliceni (la 2 km de DN 1, Bucuresti Ploiesti, pe soseaua 101 B in directia Snagov Sat).
Telefon: 0722 243 227
Program:
Pret: 50.00 lei/h

Detalii: Situat la 15 minute de Bucuresti, pe soseaua care duce la Snagov Sat, clubul de calarie Arkadia ofera conditiile ideale pentru cei care privesc calaritul ca pe un sport.

Aici caii si calaretii se bucura de facilitati similare cu cele ale cluburilor din vestul Europei, existand in afara terenurilor de antrenament in aer liber, o pista de galop si un manej acoperit, la standarde oficiale.

Localizarea clubului, la marginea padurii Snagov permite acestuia sa fie un loc ideal de plecare pentru plimbari calare prin padure sau exercitii de calarie in camp deschis.

Proprietarii pot inchiria boxe, pot lasa caii in pensiune sau pot angaja antrenori specializati care sa se ocupe de caii personali.

Deasemenea Arkadia poate oferi sesiuni de agrement sau scoala pentru cei care sunt doritori sa se apropie de acest sport, la pretul de 50 RON/h.

Adresa: Str. Jandarmeriei 2-4 (vizavi de Institutul Meteorologic Bucuresti si Zona Comerciala Baneasa).
Telefon:
Program:
Pret: 0.00 lei/h

Detalii: Inconjurat de Padurea Baneasa, Clubul de Echitatie Bucuresti este cea mai apropiata locatie fata de centrul Bucurestului care va permite sa calariti sau sa pastrati cai in pensiune. Clubul este o oaza de verdeata si liniste, foarte potrivit pentru cei care vor sa descopere placerea calariei.

Pe linga lectiile de calarie care pot fi primite de la instructorii clubului, doritorii de agrement calare pot merge pe numeroasele poteci care strabat padurea intre Baneasa si Otopeni.

In centrul de echitatie veti intalni numerosi copii care primesc lectii de calarie sau chiar copii care folosesc relatia cu caii in scop terapeutic. Deasemenea, Clubul are o cafenea si o terasa acoperita, unde se pot organiza la cerere chiar si receptii si aniversari private.